Reis info event 20 sept 2019 -3.png

Reizen info-event

Plant een Olijfboom organiseert 20 september een avond om al jouw vragen te beantwoorden met als doel de drempel om naar Palestina te gaan te verlagen. Je bent welkom, ook als je je alleen wilt oriënteren.

Want we horen het regelmatig "ik hoop een keer naar Palestina te gaan, maar..": Maar is het wel veilig? Maar ik durf niet alleen en ik ken niemand die met me mee wil. Maar ik kan het niet aan om geconfronteerd te worden met al dat onrecht. Maar, maar, maar...

Ontdek Palestina met Pant een Olijfboom. Help de Palestijnse boeren praktisch en leer Palestina kennen, tijdens een onvergetelijke reis samen met mensen met een hart voor rechtvaardigheid van over de hele wereld.

Op onze website vind je vijf reizen, verspreid over het jaar. De eerst volgende is de Olijfplukreis van 19 - 28 oktober 2019. Maar je kunt ook mee in december, februari, maart of in de zomer. Kijk vast op de pagina’s hier links in het menu voor meer informatie en meld je aan voor het Reizen Info Event.

Meld je aan

Soms komen onze reacties in de spamfolder terecht. Als we na een tijdje niets van je gehoord hebben nemen we telefonisch contact op.